• Bel 03 324 08 66
  • Email info@flexip.be

Contact Us

Hello. Welcome. What a pleasure it is to have you.

Send
Send
Write Us
Admiration we are surrounded possession frequently them. Empilait acable heureuse capitale havresac nul etroites. Tours him route accable ecarter grand. Remarkably didn’t WordPress increasing occasional to difficulty especially. Known tiled he sorry joy balls. Bed sudden manner indeed now feebly. Ehabitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In dui magna posuere.
Mon to Sat : 9:00am – 7:00pm
Call Now : +1 023 465 9820
Bisschoppenhoflaan 324
2100 Deurne (België)
Email ons:
info@flexip.be
Bel ons:
+32 3 324 08 66
Databekabeling & beveiliging
Uw project, onze zorg!
We lossen allerhande probleemsituaties in bedrijven op met behulp van technologie.

Hierbij zorgt onze kennis en expertise er voor dat we zeer goed kunnen inschatten welke technologieën het meest (kosten)efficiënt kunnen worden ingezet zonder dat de gebruiker zich hierin hoeft te verdiepen. We vertalen als het ware het praktische probleem in een technologische oplossing en stellen onze gespecialiseerde knowhow ter beschikking van de gebruiker.

De gebruikte technologieën worden aan een netwerk gekoppeld dat ook van buiten het bedrijf benaderbaar is. Dit zorgt er voor dat we veel sneller kunnen inspelen op vragen en/ of problemen van gebruikers. Tevens biedt dit ons de gelegenheid de systemen van op een afstand gade te slaan en in te grijpen nog voor er zich problemen en pannes voordoen. Gaat er toch iets mis, dan kunnen we via die weg sneller voor een diagnose en eventueel ook oplossing zorgen.

We zorgen er voor dat de voorgestelde oplossingen voor de gebruiker zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk te bedienen zijn zodat hij/zij zich niet in de technologie hoeft te verdiepen en zich kan concentreren op zijn eigen bedrijfsvoering. (Analogie met auto, je hoeft niets van mechanica, motoren en elektronica te kennen om een auto nuttig en met plezier te kunnen gebruiken).

Recente projecten
© Copyrights 2018 FlexIP – All rights reserved.