Netwerkbekabeling

De bekabeling is de fundering waarop uw netwerk wordt gebouwd, als die niet degelijk en stabiel is dan zal uw netwerk dat ook niet zijn’.
Zoals in al onze activiteitendomeinen zetten wij ook hier de kwaliteitstoon: FlexIP beschikt als ENIGE installateur in België over een BICSI (www.bicsi.org) geaccrediteerd RCDD® (Registered Communications Distribution Designer®)

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Fiber optic cable in black background

Twisted pair koperbekabeling

  • U/UTP Cat/5e tot en met SF/FTP Cat.8 maar steeds in overeenstemming met het beoogde doel: Voor een tijdelijke installatie in een werfbureel die maar 1 jaar zal gebruikt worden gaan we u een ander voorstel doen dan voor uw nieuw industriegebouw dat u de volgende 20 jaar zal gaan gebruiken. Eerst het doel, dan de oplossing!

Glasvezelbekabeling

  • Nieuwe verbindingen in multimode of singlemode glasvezel, binnen of buiten.
  • Kabel overgegraven of doorgeknipt? Dat lossen wij snel voor u op zonder volledig opnieuw te moeten beginnen.
  • Blown fiber infrastructuur, de meest flexibele oplossing!

Aanpassen/ optimaliseren van uw netwerkkast en/of lokaal

  • Door de jaren heen is uw bedrijf, en dus ook uw netwerk, steeds verder gegroeid. Daardoor is uw netwerkkast uit haar voegen gebarsten en onbeheersbaar geworden. Onze ‘extreme make over’ zet deze scheve situatie weer recht zodat u vanaf nu weer kan vertrouwen op uw infrastructuur.

Audit van uw huidige bekabeling

  • Het ‘spookt’ in uw netwerk? Er gebeuren allerlei vreemde zaken waar u niet meteen een oorzaak voor kan vinden? Uw netwerk is gewoonweg onstabiel?
  • Tijd voor een flexIP audit van de huidige toestand. Wij brengen alles keurig in kaart, leggen de pijnpunten bloot en reiken suggesties aan om uw infrastructuur weer in topvorm te krijgen

Kom meer te weten Over Ons