Een snel, veilig en betrouwbaar draadloos netwerk voor iedereen, we’ve got you covered!

Onze expertise op vlak van Wi-Fi en draadloze oplossingen is onafhankelijk geattesteerd door CWNP (www.cwnp.com) en Ekahau (www.ekahau.com), de marktleider op het vlak van Wi-Fi site survey en probleemoplossing software. Zo beschikken we over een CWNP erkend CWNA en hebben we de Ekahau ECSE kwalificatie
Afhankelijk van uw noden, bar code scanners op mobiele voertuigen of gelijktijdige internettoegang voor enkele honderden studenten in uw aula, wij ontwerpen een afdoende oplossing en adviseren u de best mogelijke en/ of meest economische oplossing.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Probleemoplossing

  • uw draadloos netwerk is onstabiel, traag onbetrouwbaar en zo verder? Dan bieden wij u met een gerichte audit een passend antwoord op uw vragen.

Predictive site surveys

  • Uw gebouw staat er nog niet maar u beschikt wel al over architectuurplannen? Dan kunnen wij voor u inschatten hoeveel antennes u zal nodig hebben en waar die idealiter dienen te worden geplaatst.

On site ‘AP on a stick’ surveys

  • Wij komen ter plaatse met een mobiele testopstelling en meten de dekking en prestaties doorheen uw gehele gebouw.
  • Wij meten met gemak in hoogbouw magazijnen tot 10 meter hoogte met onze telescopische masten

Montage van Wi-Fi AP’s

  • Gezien onze ervaring met zowel installatietechniek als Wi-Fi implementatie zelf, zijn wij de ideale installatiepartner voor uw draadloze apparatuur. Al onze mensen hebben veiligheids en hoogwerker opleidingen genoten en zijn dus perfect in staat om ook op grotere hoogtes antennes te bevestigen.

Draadloze punt tot punt verbindingen

  • Kan er geen kabels geplaatst worden tussen twee gebouwen, bijvoorbeeld omwille van een openbare weg tussen beide gebouwen, dan lossen we dat voor u probleemloos draadloos op.
  • Wil u een camera plaatsen aan de ingang van uw parking maar lopen de kosten voor het opbreken en terugplaatsen van de klinkers te hoog op? Dan hebben wij de perfecte draadloze oplossing voor u bij de hand.

Kom meer te weten Over Ons